Gdje smo

Kusanovečka 31,
10370 Kusanovec

Kontaktirajte nas

+385 98 942 70 75

Sirana Kusanovec

Stogodišnju tradiciju proizvodnje domaćih autohtonih sireva nastavljaju novi naraštaji obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva. Domaći sirevi i mliječni proizvodi iz naše proizvodnje dobiveni su od domaćeg mlijeka sa vlastite farme.

Tradicija & Kvaliteta

SIRANA KUSANOVEC

Moderna farma

Naša obiteljska farma ima u posjedu oko 20 krava za koje hranu pripremamo na 30 – ak hektara poljoprivrednog zemljišta (livada i oranica) na kojima uzgajamo kukuruz, ječam, sjenažu i sve potrebno za ishranu životinja.

Autentičnost okusa proizvoda & ponude

Od 2009. godine naša je proizvodnja u cijelosti usklađena sa visokim standardima Europske unije. U svojoj ponudi uvijek imamo: svježi sir i vrhnje, kuhane sireve bez i sa raznim začinima (vlasac, ljuta paprika, bučine koštice) , te dimljene kuhane sireve sa i bez začina (vlasac, ljuta paprika, bučine koštice), škripavac, skutu, prevelac, dimljeni prevelac, prgicu, jogurt, maslac, kusanovečki polutvrdi sir.

Potvrda kvalitete i gastronomske vrijednosti

Brojne nagrade, medalje i diplome koje smo osvojili na raznim natjecanjima. Zlatna medalja za naš kuhani polutvrdi sir, osvojena na međunarodnom ocjenjivanju sireva u Austriji u Hopfgartenu 2014. godine, svakako nam je jedna od najdražih.

sirana
sirana
sirana

Nagrade su rezultat naše ljubavi prema selu i domaćoj proizvodnji, brižnosti prema našim kravama te čistog okoliša koji nas okružuje.

Ako vas put nanese u naše krajeve rado ćemo vam pokazati našu farmu, te vas upoznati s procesom proizvodnje i prerade domaćeg mlijeka u domaće sireve na tradicionalan način uz visoke higijenske standarde.

UPOZNAJTE NAS

Saznajte više o nama i našoj ponudi

icon-1.png

Obiteljska sirana Kusanovec

Izletište "Ivekov kutićek"
Sirana & kušaonica sira
Proizvodnja i prodaja domaćeg povrća i voća
icon-2.png

Gdje smo

Kusanovečka 31, Kusanovec
10370 Dugo Selo